,

AQARA dvojni relejni modul T2 (DCM-K01) – dvojni relejni modul Zigbee 3.0


DCM-K01, AQASH-0039

Pošlji povpraševanje

Dvojni relejni modul Aqara T2

Aqara Dual Relay Module T2 je naprava, ki uporablja tehnologijo Zigbee za uravnavanje moči ter nadzor funkcij vklopa in izklopa. Sposoben je upravljati vrsto naprav, vključno z motorji, garažnimi vrati, lučmi, stikali in vtičnicami v dveh načinih: s suhim in mokrim stikom. Ta modul lahko dvigne inteligenco in potencial tradicionalne opreme. Napravo, ki je povezana s platformo Apple Home, je mogoče nemoteno upravljati prek aplikacije Apple Home, poleg tega pa je široko združljiva z različnimi platformami tretjih oseb. S pomočjo zvezdišča je mogoče implementirati funkcije, kot so daljinski nadzor na podlagi aplikacije, časovni nadzor in statistika moči.
Poudarki:

     Vsestranska rešitev za dom: T2 je vsestranski in ga je mogoče uporabljati na različne načine. Namestite ga lahko v stropne luči za pametno upravljanje ali v običajna stenska stikala in vtičnice za oddaljen dostop. Poleg tega je primeren za avtomatske kavne aparate, osvežilce zraka, električne grelnike, roloje in garažna rolo vrata v domovih.
     Apple Home and Matter over Bridge Support*: T2 je združljiv z Apple Home, Matter, Google Home in Amazon Alexa. Preoblikuje tradicionalne naprave v pametne in se neopazno integrira z več sistemi drugih proizvajalcev. To olajša avtomatizirano nastavitev in povezavo z drugimi združljivimi izdelki ter ponuja vsestransko in uporabniku prijazno izkušnjo.
     Blokada in krmiljenje motorja: uporabniki lahko preprosto in varno povežejo dvojni relejni modul T2 z dvosmernimi motorji. Zdaj se T2 lahko uporablja za krmiljenje cevnih motorjev, kot stikalo za rolete in celo kot jedro sistema.
     Nadzor energije in pomnilnik moči: modul z dvojnim relejem T2 vključuje funkcijo pomnilnika stanja vklopa/izklopa, ki si zapomni zadnje stanje po izpadu električne energije. Poleg tega ponuja merjenje moči in statistične funkcije.
     Izboljšana varnost in varnost: Varnost je najpomembnejša pri delu z električno opremo, ki jo naredi sam. Prioriteta nam je varnost uporabnika, glede na zahtevnost namestitve in uporabe. Omogočamo nastavitev max in min vrednosti napetosti, toka in moči. V primerih neobičajnega stanja budnosti se napajanje samodejno izklopi, da se zagotovi varnost.**
     Način brezžičnega preklopa: podprta je tudi pretvorba v način brezžičnega preklopa. Zahvaljujoč tej funkciji bo obstoječe stensko stikalo mogoče spremeniti v krmilnik scene: vklopiti ali izklopiti varnostni sistem, upravljati zavese ali luči samo z uporabo vašega starega žičnega stikala.***
     Enostaven za uporabo in namestitev: zasnova releja, nameščena na DIN letev, omogoča enostavno namestitev v električne omarice in druga ozka mesta. Zaradi svoje kompaktne velikosti je še bolj primeren za druge stenske doze, vključno s 86 mm in tistimi, ki ustrezajo ameriškemu standardu.****

Primeri primerov uporabe:

1. Krmilnik garažnih vrat

Zahvaljujoč načinu suhega kontakta lahko Relay T2 uporabite za pametna obstoječa garažna vrata. Samo priključite odpirač garažnih vrat in garažna vrata boste lahko uporabljali v avtomatizaciji ter jih izpostavili sistemom tretjih oseb. In rele bo deloval kot repetitor za vaš senzor za vrata in okna Aqara, tako da vam ne bo treba skrbeti zaradi šibkega signala.

2. Prihranite energijo z uporabo T2 za krmiljenje kotlov

Če je vaš kotel mogoče krmiliti s suhimi kontakti, ga boste lahko naredili pametnega z relejem T2. Posledično ga boste lahko upravljali na daljavo in varčevali z energijo, tako da ga povežete z radiatorskimi termostati z uporabo Aqara Home ali avtomatizacije drugih proizvajalcev.

3. Namestite ga za stenska stikala in vtičnice

Samo namestite T2 za obstoječe stensko stikalo ali vtičnico in ga boste lahko spremenili v pametnega. Posledično bodo obstoječe vtičnice in stikala lahko sodelovali pri avtomatizaciji in dobili funkcijo statistike porabe energije.

Tehnični podatki:

     Ime izdelka: Aqara dvojni relejni modul T2
     Model: DCM-K01
     Brezžični protokoli: Zigbee
     Dimenzije: 45,5 × 48 × 24 mm (1,79 × 1,89 × 0,94 in.)
     Delovna temperatura: -10°C ~ 40°C (14°F ~ 104°F)
     Delovna vlažnost: 0 ~ 95 % RH, brez kondenzacije
     Zigbee delovna frekvenca: 2405-2475MHz
     Največja izhodna moč Zigbee: ≤13dBm

Ocenjeni parametri
AC:
     100–250 V, 50/60 Hz/maks. 10 A, največ 2500 W (žarnica z žarilno nitko);
     Največ 1 A, največ 250 W (LED, CFL fluorescenčna sijalka);
     Največ 1 A, največ 1/4 HP (motor) M.1

DC:
     24–30 V: največ 10 A, največ 300 W (uporovna obremenitev);
     30–60 V: največ 1 A, največ 60 W (uporovna obremenitev);

Kaj je v škatli

     Dvojni relejni moduli T2 × 1,
     Uporabniški priročnik × 1,
     Dodatek za DIN letev ×1,
     Premostitvena žica × 1

Šifra: 6970504218635 Kategoriji: ,

Na podlagi 0 mnenj

0.0 skupaj
0
0
0
0
0

Bodite prvi, da ocenite “AQARA dvojni relejni modul T2 (DCM-K01) – dvojni relejni modul Zigbee 3.0”

Zaenkrat še ni mnenj.

Ne spreglejte!
Ne odhajajte, vzemite kupon!
Prevzami kupon
X
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaV trgovino