,

AQARA senzor temperature in vlažnosti T1 (TH-S02D)


TH-S02D, AQASH-0038

Pošlji povpraševanje

Aqara senzor temperature in vlažnosti T1

Senzor temperature in vlažnosti Aqara v realnem času spremlja in beleži notranjo temperaturo, vlažnost in atmosferski tlak. Trenutni in pretekli podatki so prikazani v aplikaciji. Prav tako lahko sproži druge pametne dodatke za avtomatizacijo vašega doma.
Lastnosti:

 •      2-letna življenjska doba baterije: Majhna baterija lahko senzorju temperature in vlažnosti zagotovi zanesljivo življenjsko dobo 2 let in celo več.
 •      Beleženje podatkov: Podatki se spremljajo v realnem času in beležijo v oblaku, tako da boste lahko preverili zgodovinske vrednosti brez naročnin.
 •      Obvestila o temperaturi in vlažnosti: aplikacija Aqara Home vas lahko obvesti, če temperatura, vlažnost ali tlak dosežejo vnaprej nastavljeno vrednost.
 •      Podpora za več ekosistemov: Ko ga povežete s središčem Aqara, je senzor lahko izpostavljen platformam tretjih oseb, kot so Apple Home, Amazon Alexa, Google Home in celo Matter. Poleg tega ga je mogoče izvorno integrirati s Samsung SmartThings in Yandex Smart Home.
 •      Aqara Home Automations: Z našo zbirko izdelkov za pametni dom lahko sprožite različne scene in avtomatizacije. Na primer, vklopite odvod kopalnice s stenskim stikalom Aqara, če zaznate povišanje vlažnosti, ko se začnete tuširati.
 •      Napredna tehnologija: Senzor temperature in vlažnosti Aqara uporablja senzor industrijskega razreda, ki ga zagotavlja industrijsko priznano podjetje Sensirion, ki ima natančnost zaznavanja vlažnosti ±3 % in natančnost zaznavanja temperature ±0,3 °C.
 •      (NOVO) Podpora za posodobitev OTA: V primerjavi z originalnimi senzorji ima serija T1 podporo za posodobitev OTA, ki je izboljšala njihovo stabilnost in funkcionalnost.

Tehnični podatki:

     Model: TH-S02D
     Brezžični protokol: Zigbee 3.0
     Baterija: CR2032
     Dimenzije: 36 × 36 × 9 mm (1,42 × 1,42 × 0,35 in.)
     Temperaturno območje in natančnost: -20 °C ~ 50 °C, ±0,3 °C (-4 °F ~ 122 °F, ±0,5 °F)
     Razpon vlažnosti in natančnost: 0 – 100 % RH (brez kondenzacije), ±3 %
     Razpon in natančnost atmosferskega tlaka: 30 kPa – 110 kPa, ±0,12 kPa
     Kaj je v škatli: senzor temperature in vlažnosti T1 × 1, nalepka × 1, uporabniški priročnik × 1

Šifra: 6975833352159 Kategoriji: ,

Na podlagi 0 mnenj

0.0 skupaj
0
0
0
0
0

Bodite prvi, da ocenite “AQARA senzor temperature in vlažnosti T1 (TH-S02D)”

Zaenkrat še ni mnenj.

Ne spreglejte!
Ne odhajajte, vzemite kupon!
Prevzami kupon
X
0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaV trgovino