Imate vprašanje? Pokličite 040 812 984 ali pišite na info@plastidip.si

Nakivo licenca – VM backup programska oprema

NAKIVO licenca (custom), NAKSW-00001

Šifra: 0c1cedd68722 Kategoriji: ,

Želite ponudbo za vaš želeni izdelek? Pošljite nam informativno povpraševanje. Po oddaji povpraševanja vam bomo na email naslov poslali neobvezujočo ponudbo.

Cenik

Za povpraševanje se obrnite na produktnega vodjo, ki je naveden zgoraj. Za ogled vseh licenčnih paketov, ki so na voljo, kliknite tukaj.

Napredna programska oprema za vse bolj znane VM sisteme

Pri VM (virtualnih) sistemih se velikokrat srečamo z omejitvami, ki jih ima priložena programska oprema. Ravno zato smo se odločili, da vam ponudimo NAKIVO. Gre se za napredno programsko opremo, združljivo z vsemi bolj znamimi VM sistemi kot so QNAP, ASUSTOR, Synology, WD, Netgear, ...

Takoj obnovite vse kar potrebujete

Takoj lahko obnovite VM, datoteke, predmete iz Microsoft Exchange, objekte Microsoft SQL Server in Microsoft Active Directory neposredno iz stisnjenih varnostnih kopij. Posamezne datoteke in predmete je mogoče obnoviti v originalni VM, poslati po elektronski pošti ali prenesti preko brskalnika. Poleg tega lahko s funkcijo Cross-Platform Recovery obnovite podatke iz varnostnih kopij VMware in Hyper-V na platformah za virtualizacijo.

Prenos preizkusne različice

Omogočamo vam prenos preizkusne različice, da boste lahko stestirali delovanje in se nato še lažje odločili za nakup licence. Deluje 15 dni.

Prenos

30 minutni demo

V kolikor želite, se lahko prijavite na 30 min prezentacijo, na kateri vam bodo predstavljene vse ključne funkcije programske opreme.

Prijava

Postanite NAKIVO bronasti partner

V kolikor se boste registrirali kot NAKIVO Bronze partner, boste prejeli še dodatni 15% popust pri nakupih NAKIVO programske opreme. Vse kar morate storiti je to, da izpolnete sledeči OBRAZECna njihovi spletni strani.

Dodatne informacije

Teža 0.0000 kg

Mnenja

Bodi prvi ocenjevalec “Nakivo licenca – VM backup programska oprema”
0
0
Vaša košarica
Vaša košarica je praznaV trgovino
Preračunaj poštnino