, ,

ČISTILO ZA STEKLO 750ml

(1 mnenje stranke)

12,50 

Na zalogi

ČISTILO ZA STEKLO 750ml

vsebuje ultimativno formulo 3v1 (razmaščuje, polira, hitro suši, da ne pušča sledi na steklenih površinah). Čistilo za steklene površine odstranjuje oljne ostanke ter zagotavlja kristalno jasno površino. Ne vpliva na predhodne zaščitne premaze na steklenih površinah. Čistilo je prijetnega vonja.

Navodila za uporabo:

Napršite sredstvo na mikro krpo za steklene površine oz. glejte, da ima mikro krpa kratka vlakna in očistite površino. Krpico nato obrnite na čisto stran in površino obrišite še s suho stranjo ali pa uporabite novo suho mikro krpo. Ne uporabljajte čistila na neposredni sončni svetlobi ali vročem steklu.

Značilnosti:

 • velika razmaščevalna moč
 • ne poškoduje ali odstrani predhodno namazanih zaščit na steklenih površinah
 • 3v1
 • prijetnega vonja
 • odlična moč čiščenja
 • lahko se uporabi tudi za tonirana stekla
 • lahko ga uporabljate tudi na drugih steklenih površinah
 • velike količine 750ml, 5L (za večje količine 50L in 100L  nas pokličite)

Na podlagi 1 mnenja

5.0 skupaj
1
0
0
0
0

Podajte mnenje

 1. M Belec

  🪟 💎🔝

  M Belec

Teža0,80 kg

Opozorila


UFI: AT10-H0T6-G00E-Q81Y

Pozor. Vnetljiva tekočina in hlapi. Povzroča hudo draženje oči. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. Pozorno preberite in upoštevajte vsa navodila. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. PRI ZAUŽITJU: Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/ zdravnika. PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Ob požaru: Za gašenje uporabiti ABC prah. Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

Drugi so kupili tudi ...

Ne spreglejte!
Ne odhajajte, vzemite kupon!
Prevzami kupon
X
0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaV trgovino