O nas

Podjetje ELMO-PLAST je uradni generalni distributer za Slovenijo, Avstrijo, Hrvaško in Srbijo za Quimicas Vila Hervas SL FULL DIP/Performix USA Plasti Dip International Inc. Specializirani smo za distribucijo FULL DIP/PLASTI DIP izdelkov tako na debelo kot na drobno.

Naša prednostna naloga je ponuditi inovativne izdelke ter nenehno razširjati našo ponudbo.

Naša predanost strankam je ključna. Zanje si prizadevamo biti vedno dosegljivi in njihovo zadovoljstvo je naša glavna skrb. Izpolnjevanje obveznosti in obljub do naših poslovnih partnerjev in kupcev je osrednji del našega poslovnega uspeha.

Postani distributer

Če ste zainteresirani postati distributer Plasti Dip produktov in imate trgovino ali se na kakršen koli način ukvarjate s prodajo, vas vabimo, da nas kontaktirate na telefonski številki 040 812 984 ali preko e-pošte na info@plastidip.si.
Z veseljem se bomo pogovorili o možnostih sodelovanja!

To spletno mesto je zaščiteno z reCAPTCHA. Veljata Google-ova politika zasebnosti in pogoji storitve.

Naši podatki

ELMO-PLAST, Jure Bauer, s. p.
Naveršnikova ulica 15
2000 Maribor
ID za DDV: SI 51030926
Matična št.: 6400230000
IBAN: SI56 6100 0000 9654 951
(Odprt pri Delavska hraninica d. d.)

Dosegljivi smo na telefonski številki 040 812 984.

Delovni čas:

  • Ponedeljek do petek: od 8. do 20. ure
  • Sobota: od 8. do 18. ure

Ob nedeljah, praznikih in prostih dnevih smo vam na voljo preko obrazca zgoraj ali preko e-pošte na naslovu  info@plastidip.si.

Hvala, ker ste obiskali našo spletno trgovino. Upamo, da smo zadovoljili vašo entuziastično željo po izboljšanju vašega življenja z našimi Plasti Dip izdelki.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaV trgovino