, ,

ŠAMPON KONCENTRAT 5L


40,00 

Na zalogi

Močno koncentriran šampon visoke kakovosti je namenjen za ročno pranje vozil in za odstranitev zelo trdovratne umazanije (katran, smole, itd.).
Napredna tehnologija penjenja omogoča učinkovito odstranjevanje umazanije in trdih delcev enostavno brez napora. Edinstvena sestava šampona najprej razgradi trdovratno umazanijo in grobe delce na površini vozila, ki ga nato le speremo z vodo in preprečimo nastanek prask na površini.
Njegova pena nežno čisti tudi najobčutljivejše lake, zato je primeren za vse vrste vozil.

Navodila za uporabo:
Za dosego najboljšega rezultata z visokotlačnim čistilcem najprej odstranite vse večje delce umazanije, plastenko dobro pretresite. Dodajte (2 do 3) polne zamaške šampona v vedro in dobro premešajte. Uporabite lahko hladno ali toplo vodo. Operite vozilo od strehe navzdol z ustrezno gobo ali rokavico. Po pranju vozilo sperite s čisto vodo in obrišite do suhega z namensko krpo za sušenje.

Na podlagi 0 mnenj

0.0 skupaj
0
0
0
0
0

Bodite prvi, da ocenite “ŠAMPON KONCENTRAT 5L”

Zaenkrat še ni mnenj.

Teža5,50 kg

Opozorila


Opozorila:
Pozor. Povzroča draženje kože. Povzroča hudo draženje oči. Hraniti zunaj dosega otrok. PRI ZAUŽITJU: Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/zdravnika. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.

Ne spreglejte!
Ne odhajajte, vzemite kupon!
Prevzami kupon
X
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaV trgovino