Imate vprašanje? Pokličite 040 812 984 ali pišite na info@plastidip.si

ŠAMPON KONCENTRAT 5L

40,00 

200 na zalogi

Močno koncentriran šampon visoke kakovosti je namenjen za ročno pranje vozil in za odstranitev zelo trdovratne umazanije (katran, smole, itd.).
Napredna tehnologija penjenja omogoča učinkovito odstranjevanje umazanije in trdih delcev enostavno brez napora. Edinstvena sestava šampona najprej razgradi trdovratno umazanijo in grobe delce na površini vozila, ki ga nato le speremo z vodo in preprečimo nastanek prask na površini.
Njegova pena nežno čisti tudi najobčutljivejše lake, zato je primeren za vse vrste vozil.

Navodila za uporabo:

Za dosego najboljšega rezultata z visokotlačnim čistilcem najprej odstranite vse večje delce umazanije, plastenko dobro pretresite. Dodajte (2 do 3) polne zamaške šampona v vedro in dobro premešajte. Uporabite lahko hladno ali toplo vodo. Operite vozilo od strehe navzdol z ustrezno gobo ali rokavico. Po pranju vozilo sperite s čisto vodo in obrišite do suhega z namensko krpo za sušenje.

Dodatne informacije

Teža 5.50 kg

Opozorila


Opozorila:
Pozor. Povzroča draženje kože. Povzroča hudo draženje oči. Hraniti zunaj dosega otrok. PRI ZAUŽITJU: Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/zdravnika. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “ŠAMPON KONCENTRAT 5L”

Mnenja

Bodi prvi ocenjevalec “ŠAMPON KONCENTRAT 5L”
0
0
Vaša košarica
Vaša košarica je praznaV trgovino
Preračunaj poštnino