, ,

ČISTILO ZA PLATIŠČA 750ml


14,00 

Na zalogi

ČISTILO ZA PLATIŠČA 750ml

Ultimativno čistilo za vsa platišča iz lahkih kovin in jekla, ki bo brez težav in ostankov odstranilo vso cestno umazanijo iz platišč, vašim platiščem pa povrnilo prvoten lesk in dodaten močan sijaj. Čisti tudi pnevmatike.
Posebna šoba pripomore, da se čistilo dobro oprime platišča in s tem pospeši čistilni učinek.

Navodila za uporabo:

Za dosego najboljšega rezultata plastenko dobro pretresite, čistilo napršite na platišče brez omejitev in počakajte 1 – 2 min, da sredstvo začne delovati. Nato dobro sperite z vodo, priporočamo visokotlačni čistilec. Težje dostopna mesta se lahko dodatno sčisti s ščetko ali krtačo za platišča.

Na podlagi 0 mnenj

0.0 skupaj
0
0
0
0
0

Bodite prvi, da ocenite “ČISTILO ZA PLATIŠČA 750ml”

Zaenkrat še ni mnenj.

Teža0,8 kg

Opozorila

UFI: UG10-H01M-800E-2VQQ

Vsebuje: 2-butoksietanol, kalijev hidroksid

Nevarno. Zdravju škodljivo pri zaužitju. Povzroča hude opekline kože in poškodbe oči. Hraniti zunaj dosega otrok. Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila. Po uporabi temeljito umiti roke. Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. PRI ZAUŽITJU: Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/zdravnika. PRI STIKU S KOŽO (ali lasmi): Takoj sleči vsa kontaminirana oblačila. Izprati kožo z vodo. PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.

Drugi so kupili tudi ...

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaV trgovino