AKCIJA
, , , ,

FULL DIP DISSOLVER 750ml


16,49  17,49 

Price in the last 30 days is the same as current

Na zalogi

Odličen odstranjevalec zasnovan posebej za odstranjevanje tekoče gume FULL DIP / PLASTI DIP v primeru če je na površino nanešen pretanek sloj ali če je nanešen na težko dostopnem mestu.

Navodila za uporabo:

Za dosego najboljšega rezultata, plastenko dobro pretresite, izogibajte se sončni svetlobi, napršite sredstvo po celotni ohlajeni površini (moker videz) na FULL DIP / PLASTI DIP počakajte 5 do 10 minut, da se sredstvo aktivira in natopi tekočo gumo. Na to dobro speremo z vodo, priporočamo visokotlačni čistilec. Na koncu obrišite površino do suhega.

Na podlagi 0 mnenj

0.0 skupaj
0
0
0
0
0

Bodite prvi, da ocenite “FULL DIP DISSOLVER 750ml”

Zaenkrat še ni mnenj.

Teža0,8 kg

Opozorila

Vsebuje: nafta (zemeljsko olje), težka, obdelana z vodikom; n -butil acetat, ksilen.

Nevarno. Vnetljiva tekočina in hlapi. Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. Povzroča draženje kože. Lahko povzroči zaspanost ali omotico. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. Pozorno preberite in upoštevajte vsa navodila. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Preprečiti vdihavanje prahu/ dima/ plina/ meglice/ hlapov/ razpršila. Nositi zaščitne rokavice/ zaščitno obleko/ zaščito za oči/ zaščito za obraz. PRI ZAUŽITJU: Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/zdravnika. NE izzvati bruhanja. Ob požaru: Za gašenje uporabiti ABC prah.

 

Ne spreglejte!
Ne odhajajte, vzemite kupon!
Prevzami kupon
X
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaV trgovino