Imate vprašanje? Pokličite 040 812 984 ali pišite na info@plastidip.si

RUPES BIGFOOT LK900E MILLE / DLX / STN / STD

Želite ponudbo za vaš želeni izdelek? Pošljite nam informativno povpraševanje. Po oddaji povpraševanja bomo na vaš E-mail poslali nezavezujočo ponudbo.
[fusion_button link=”https://www.plastidip.si/sl/posljite-povprasevanje/” text_transform=”” title=”” target=”_self” link_attributes=”” alignment=”” modal=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” color=”blue” button_gradient_top_color=”” button_gradient_bottom_color=”” button_gradient_top_color_hover=”” button_gradient_bottom_color_hover=”” accent_color=”” accent_hover_color=”” type=”3d” bevel_color=”” border_width=”” size=”large” stretch=”default” shape=”round” icon=”fa-edit far” icon_position=”left” icon_divider=”no” animation_type=”flash” animation_direction=”static” animation_speed=”0.5″ animation_offset=””]Zahtevajte ponudbo[/fusion_button]

Šifra: LK900E Kategoriji: , Oznake: , , ,

Rupes BigFoot LK900E Mille je najnovejši polirni stroj v družini BigFoot. Z njim prihranite vaš čas pri poliranju, saj postopka več ne rabite večkrat ponovit. Zapolnjuje praznino med rotacijskimi in ekscentričnimi polirnimi stroji, gre za napravo katera poleg odličnega rezanja laka zagotavlja tudi dober finiš. V nasprotju s podobnimi stroji na trgu se podložna plošča pri LK900E Mille vrti v smeri urinega kazalca, kar zmanjšuje bočno gibanje. Hod polirnega krožnika je 5mm. Zmogljivos polirnega stroja se odraža tudi v tem, da ne glede s kakšnim pritiskom polirate se polirni stroj ne ustavi kot npr. pri DA polirkah. LK900E Mille je odličen stroj tako za enostopenjska poliranja kot tudi za odpravo največjih poškodb in prask. Poškodbe laka pri poliranju s tem polirnim strojem so praktično nemogoče (razen ob neprimerni uporabi). Počasen zagon zagotavlja popoln nadzor nad polirnim strojev v vseh fazah poliranja. Hrbtna stran stroja je opremljena z dvema gumijastima trakovoma, katera preprečujeta poškodbe stroja pri odlaganju. Ergonomska zasnova stroja omogoča ure in ure poliranja. Poleg polirnega stroja Rupes BigFoot LK900E Mille v kompletu prejmete tudi popolnoma novo razvite polirne paste in gobice Rupes Mille ter dve podložni plošči dimenzije 125mm in 150mm. To naredi polirni stroj še uporabnejši. Dolžina električnega kabla je 9m, kar omogoča nemoteno delo.

Prikaz kroženja polirke:

V paketu DLX:
1 x Rupes BigFoot LK900E Mille.
1 x podložna plošča 150mm.
1 x podložna plošča 125mm.
1 x groba polirna pasta Rupes Mille Coarse 250ml.
1 x fina polirna pasta Rupes Mille Fine 250ml.
1 x groba polirna gobica Rupes Mille Coarse 140mm.
1 x groba polirna gobica Rupes Mille Coarse 145mm.
1 x fina polirna gobica Rupes Mille Fine 140mm.
1 x fina polirna gobica Rupes Mille Fine 145mm.
1x Zaščitni sealant 500ml.
1x BigFoot Claw Pad Tool.
1 x Rupes torba.
1 x Rupes komplet mikro krp.

V paketu STN:
1 x Rupes BigFoot LK900E Mille
1 x podložna plošča 150mm
1 x podložna plošča 125mm
1 x groba polirna pasta Rupes Mille Coarse 250ml
1 x fina polirna pasta Rupes Mille Fine 250ml
1 x groba polirna gobica Rupes Mille Coarse 140mm
1 x fina polirna gobica Rupes Mille Fine 140mm

V paketu STD:
1 x Rupes BigFoot LK900E Mille.

Specifikacije:
Velikost podložne plošča: 125mm - 150mm
Hod: 5mm
Moč: 900W
Število obratov: 265-535 RPM
Teža: 2,8kg
Dolžina kabla: 9m

Dodatne informacije

Teža 5 kg

Mnenja

Bodi prvi ocenjevalec “RUPES BIGFOOT LK900E MILLE / DLX / STN / STD”
0
0
Vaša košarica
Vaša košarica je praznaV trgovino
Preračunaj poštnino